Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Kickboksen in Nieuwegein

Jodaro Gym

Kickboksen is een sport waar veel inzit. Het is goed voor de conditie, de lenigheid, het reactievermogen, doorzettingsvermogen, het zelfvertrouwen en nog veel meer. Er is geen andere sport waarbij je je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen. Tijdens de trainingen worden nagenoeg alle spiergroepen getraind.

Bij Jodaro Gym geven we ook kickboks trainingen aan kinderen vanaf 6 jaar tot en met 15 jaar. Op een speelse en verantwoorde manier komen kinderen in contact met de vechtsport. Discipline en sociaal omgaan met anderen zijn erg belangrijk tijdens de jeugdlessen kickboksen voor kinderen. Ook normen en waarden en respect voor elkaar vormen een onderdeel tijdens de jeugdlessen.

Let op Sporten is gezond en leuk. Het is goed voor het uithoudingsvermogen, de coördinatie, flexibiliteit, discipline en het zelfvertrouwen. Kickboksen is dus een leuke manier van fysieke inspanning en concentratie waarbij de kinderen op een veilige manier de stoot- en traptechnieken van het kickboksen leren

Adres:

Jodaro Gym

Merweplein 1

3432 GN Nieuwegein

0641912449

http://www.jodarogym.nl

info@jodarogym.nl

Locaties:

Jodaro Gym
Merweplein 1
3432GN Nieuwegein
06 - 41 91 24 49
Ga naar de website
info@jodarogym.nl
 

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Kom sporten bij DeMix!


Nieuwegein DeMIX Fitness

Meer

Met korting boksen bij de Voltreffer


Sportcentrum De Voltreffer

Meer

Multisportlessen voor kinderen van 1,5 - 9 jaar


Monkey Moves Nieuwegein

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen