Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Voetballen in sportpark Zandveld

Vreeswijkse sportvereniging VREESWIJK

VSV Vreeswijk is onlosmakelijk verbonden aan de Nieuwegeinse samenleving en staat hier midden in. Hoewel de historie een sterke band legt met het oude dorp (en huidige wijk) Vreeswijk, vervult de vereniging een sterk maatschappelijke functie voor ruim 700 volwassenen (man en vrouw) en jeugdigen (jongens en meisjes) uit Nieuwegein en omgeving. Vreeswijkers kunnen zowel op het veld als in de zaal spelen voor recreatieve doeleinden en in competitieverband.

Voetbal ontspant, verbroedert en leert samenwerken, relativeren en accepteren. VSV Vreeswijk is een smeltkroes van verschillende bevolkingslagen en culturen uit de Nieuwegeinse samenleving. De vereniging is er voor jong en oud en stoelt op peilers als respect, plezier, samenhang en trots. Binnen de vereniging staat de ontwikkeling van talent en balvaardigheden voorop. Er is bovendien plaats voor de ontwikkeling van sociale aspecten en het organisatorisch vermogen van leden en vrijwilligers.

Adres:

Vreeswijkse sportvereniging VREESWIJK

Helmkruid 3

3434 CT Nieuwegein

030 6062411

http://www.vsvvreeswijk.nl

ledenadministratie@vsvvreeswijk.nl

Locaties:

Vreeswijkse sportvereniging VREESWIJK
Helmkruid 3
3434CT Nieuwegein
030 - 60 62 41
Ga naar de website
info@vsvvreeswijk.nl
 

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Groepslessen op locatie en online trainingen


MFC Sports

Meer

Word nog beter in wat je nu al kan op voetbalgebied


Soccer Story

Meer

Capoeira voor iedereen


Casca Dura Academy

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen