Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Korting op Taiji en Qigong lessen

Studio Zin

Studio Zin geeft lessen en workshops Taiji en Qigong. Altijd vanuit passie en geïnspireerd door de Tao. Laat je ook uitdagen.

Luisteren naar je lichaam
Taiji & Qigong leren je te luisteren naar je lichaam. Écht te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Dan kan het zijn dat je ineens ergens in je lichaam spanning voelt, zonder dat je je daar eerder bewust van was. De zachte bewegingen helpen je vervolgens om die spanning langzaam los te weken.

Grenzen voelen
Luisteren naar je lichaam betekent ook je grenzen voelen en bewaken. Voelen wanneer het genoeg is. En het tijd is voor rust, tijd voor iets anders, tijd voor een andere keuze. Alleen jij kent jouw lichaam zo goed dat je haarfijn aanvoelt dat het genoeg is geweest. Alleen soms zijn we even vergeten hoe het ook alweer voelt om in ons lijf te zijn, om onszelf goed aan te voelen.

Dat leer je opnieuw met Taiji & Qigong.

Bij Studio Zin kun je kiezen uit:

Taiji (Basisvorm)
Bij Studio Zin begin je met de Taiji Basisvorm. Hier leer je de basis van de Taiji. Zo is er veel aandacht voor een goede houding, voor het krachtig staan en ontspannen bewegen. Als een rode draad loopt de Taiji-vorm door de lessen heen. In deze vorm worden alle geleerde bewegingen vloeiend achter elkaar uitgevoerd.

Taiji Light
Taiji Light is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich om wat voor reden ook beperkt voelt in het bewegen, maar wel graag wíl bewegen. Of wie moeite heeft met de vorm, maar Taiji wel heel erg leuk vindt. Taiji Light is uitermate geschikt voor mensen die door een aandoening, zoals bijvoorbeeld arthrose, fibromyalgie, reuma, MS, ME, hart- en long problemen, stress gerelateerde klachten of ouderdom, moeite hebben in beweging te komen. Het is een prima manier om jezelf te helpen meer bewegingsvrijheid te verkrijgen.

Qigong
Zoek je verstilling, rust in je hoofd, zonder ingewikkelde bewegingen? Dan is Qigong, of ook wel Chinese Yoga genoemd, misschien iets voor je. Dit zijn rustige ontspannen oefeningen waarbij het lichaam op een speelse manier gerekt en gestrekt wordt. Je hoeft er absoluut niet lenig voor te zijn. De rekkingen zijn heel mild. Iedereen kan ze doen. Qigong versoepelt je lichaam en verstilt de geest.

Stadspashouders ontvangen in 2016 een flinke korting: voor 15,90 euro doe je een periode van 20 lessen mee.

Kijk op www.studio-zin.nl voor meer informatie over Taiji & Qigong en de lessen. Zo vind je er een introductiefilmpje over de lessen.

Adres:

Studio Zin, Taiji & Qigong Nieuwegein

Harmonielaan 2

3438 ED Nieuwegein

030-6034332

http://www.studio-zin.nl

info@studio-zin.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen