Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Met korting zwemmen bij Merwestein!

Sport-en Evenementencomplex Merwestein

Ontdek de mogelijkheden!

Het veelzijdige aanbod aan baden en activiteiten van  Sport- en Evenementencomplex Merwestein betekent veel zwem-, sport- en speelplezier.

Er is voor elk wat wils en alles is mogelijk!

Voor de kleinste kids is er in het recreatie bad een speelhoek met Aquajungle, waar zij heerlijk kunnen spelen. Oudere kinderen kunnen van de roetsjen van de glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek, het golfslagbad en/of het wedstrijd bad. Wekelijks is het zwembad op een vaste tijd speciaal voor gezinnen gereserveerd. Dagelijks kunt u baantjes trekken in ons wedstrijd bad of ontspannen in de kruidenbaden en warme whirlpools. Als u lekker fit wilt worden of blijven, kunt u ook eens deelnemen aan een aquasportles. Bij mooi weer openen wij de ligweide met beach velden, buitenwedstrijd-bad en een peuter- en kleuterbad. Momenteel werken wij aan een mooier Merwestein, dit betekend dat enkel het wedstrijd bad, doelgroepen bad (zwemles bad) en buitenbad zijn geopend. Vanaf 22 augustus zijn we weer volledig open met ons vernieuwde bad!

Leren zwemmen
Een zwemdiploma halen is erg belangrijk om veilig te kunnen zwemmen. Bij ons zijn de volgende zwemlessen: zwem-ABC voor kinderen en volwassenen en snelcursussen A en B. Jonge kinderen mogen al vanaf de leeftijd van zes weken starten met het watervrij worden en het aanleren van de eerste zwemvaardigheden.

Met betrekking tot de Stadspas gaat Merwestein per 1 juli het volgende aanbieden:

-          Instructiezwemmen voor het A/B/C diploma. De stadspashouder ontvangt 80% korting op het reguliere tarief.

-          Alle 10-badenkaarten doelgroepen/aquasporten, denkt u hierbij aan Zwangerschapszwemmen, Babyzwemmen, Fiftyfit en Aquarobic. De stadspashouder ontvangt 80% korting op het reguliere tarief.

-          Kijk op de website www.merwestein.nl voor alle doelgroepen en aquasporten.

Adres:

Sport- en Evenementencomplex Merwestein

Merweplein 1

3432 GN Nieuwegein

030-6004260

http://www.merwestein.nl

info@merwestein.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen