Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Korting op contributie bij honk- en softbaltrainingen Diamonds

Nieuwegein Diamonds

Kom gezellig recreatief of competitief honk/softballen bij Nieuwegein Diamonds, een gezellige lokale club waar plezier voorop staat! Je mag eerst vier keer vrijblijvend komen mee trainen voordat je besluit lid te worden.

Honk- en Softbalvereniging Nieuwegein Diamonds is ruim 30 jaar geleden begonnen in sportpark Parkhout als onderafdeling van voetbalvereniging Geinoord. In 2004 is de vereniging verzelfstandigd en maakt sinds april 2005 gebruik van het complex in Sportpark Galecop. Het complex omvat een combiveld voor honkbal en softbal, een apart softbalveld en jeugdveld, evenals een kantine. We willen een vereniging zijn die de leden en andere betrokkenen een clubgevoel geeft, waar men zich thuis voelt en waar met plezier gespeeld wordt. Binnen onze vereniging wordt honk- en softbal gespeeld in competitieverband. Honkbal door senioren en (gemengde) jeugd, softbal op dit moment alleen door senioren dames- en herenteams en er is een gemengd recreantenteam softbal (speelt geen competitie). De club heeft ongeveer 150 leden. We organiseren elk jaar een familiedag bij de aanvang van het seizoen (April) en een eind-BBQ (Oktober). Kom gerust eens een keer vrijblijvend mee trainen!

Adres:

Honk- en softbalvereniging Diamonds

Galecop 2

3438 HX Nieuwegein

06-30256155

http://www.nieuwegein-diamonds.nl

penningmeester@nieuwegein-diamonds.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen