Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Korting op Krav Maga-lessen (israelische zelfverdediging)

Zelfverdedigingslessen bij Protect Invest

Protect Invest biedt zelfverdedigingslessen aan voor jong en oud. Ben je benieuwd welke lessen jij kunt volgen bij Protect Invest? Lees dan snel verder!
‚Äč
Lessen voor volwassenen:
Wil jij sterker in je schoenen staan, opkomen voor jezelf of anderen, en kunnen reageren in conflict situaties? Heb jij de behoefte om je veilig te voelen op straat of in je werk? Volg dan een gratis proefles Krav Maga. Krav Maga is een Hebreeuws woord voor “contact gevecht” een vorm van zelfverdediging die op zeer korte afstand plaatsvindt.

Het unieke van Krav Maga is de simpelheid waardoor je in een razend tempo het Krav Maga onder de knie hebt. Het voordeel is dat je binnen 3 weken resultaat ziet; niet alleen in je werk maar ook buiten Krav Maga om in het dagelijks leven. Je leert niet alleen voor jezelf opkomen en mooie technieken onder de knie te krijgen, je werkt tevens aan je conditie en uithoudingsvermogen waardoor de kilootjes ervan af vliegen.

Lessen voor kinderen:

KIDS Krav Maga, is ontwikkeld door IKMF en is een zelfverdedigingssysteem waar kinderen in een relatief korte periode zich weerbaar kunnen maken en omgaan met kunnen gaan met lastige situaties. In de lessen Kids Krav Maga leren ze op een leuke en spelende wijze voor zichzelf op te komen. Daarnaast leren ze in de verdedigingstechnieken hoe ze kunnen reageren op vervelende situaties. 

Krav Maga Kids is anders dan andere vechtsporten omdat de focus op de praktijk ligt. De zelfverdedigingsmethode is gebaseerd op jaren van ervaring op grote schaal, wereldwijd.

 

 

 

 

Adres:

Protect Invest

Merweplein 1

3432 GN Nieuwegein

06-25308175

http://www.protectinvest.nl

info@protectinvest.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen