Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Korting op kunstactiviteiten bij Kunstgein

Stichting KunstGein

Stichting KunstGein organiseert allerlei activiteiten op het gebied van kunst en cultuur zoals lezingen, excursies, exposities en workshops. Een greep uit het aanbod: lezing over een meestervervalser, over Anselm Kiefer, Anton Heyboer; excursies naar kunstenaarsverfbedrijf Old Holland, naar expositie Jeroen Bosch; workshops als schilderen met vezels, tekenen, fotograferen, marmerschilderen. KunstGein organiseert ook de tweejaarlijkse Atelierroute in Nieuwegein.

Zij heeft een ruimte in het atrium van het Stadshuis op de begane grond – KunstGein Podium - waar de meeste activiteiten plaatsvinden en waar elke zes weken een wisselende expositie is. Ook kan de stichting gebruikmaken van (vaak wisselende) etalages in het centrum waar eveneens wordt geëxposeerd.

Pashouders kunnen voor € 1,- deelnemen aan lezingen.

----------------------------------------------------------------

EXPO: "Rood"

Tot en met 16 juni bent u welkom in KunstGein Podium voor een nieuwe expositie “Rood”. Totaal 19 deelnemers van open atelier van Pastellum laten hun werk zien tijdens de expositie. Alle kunstwerken zijn gemaakt met soft pastel, een medium waar je zowel tekenachtig als schilderachtig kunt werken. Rood is een woord van veel betekenissen, gevaar of liefde en vreugde zijn hier een paar voorbeelden van.  Elke dag is er een andere kunstenaar aanwezig! Kom kijken en wie weet wordt u ook besmet met de "pastelleritus virus".

U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein.

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de fotografen is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op onze site http://kunstgein.nl/expositie

Adres:

Stichting KunstGein

Sikkelweide 10

3437 XK Nieuwegein

06-44744809

http://www.kunstgein.nl

stichtingkunstgein@gmail.com

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Iedereen kan Manga tekenen!


Kim Houtzager - Keep In Mind

Meer

Met korting naar het circus!


Magic Circus

Meer

Integrale belangenbehartiging per client per maand


Stichting Met Raad en Daad Belangenbehartiging

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen