Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Atletieklessen (gratis of met korting)

Elke week een ander onderdeel

Atverni is een Nieuwegeinse atletiekvereniging en biedt een grote variatie aan sportonderdelen aan. Zo kun je deelnemen aan de reguliere atletiekgroepen, de speciale loopgroep, de wandelgroep en de speciale running blind groep. 

De wedstrijdatletiek neemt binnen Atverni een belangrijke plaats in. De afdeling bevat drie groepen: Mila Running Team, Sprint en Horden Team en de jeugd. Alle groepen bedrijven hun sport voornamelijk op de atletiekbaan. Daarom wordt wedstrijdatletiek soms ook wel baanatletiek genoemd. De trainingsintensiteit is afhankelijk van de leeftijd van de atleet en de groep waarbij hij/zij is aangesloten.

Bij de pupillen wordt spelenderwijs getraind en kennis gemaakt met enkele onderdelen: sprint, kogelstoten, balwerpen, verspringen, hoogspringen, afstandlopen en estafette. Bij de junioren wordt meer op techniek getraind en komen en nieuwe wedstrijdonderdelen bij. De training wordt gegeven door deskundige trainers, waarbij jongens en meisjes samen hun sport beleven.
 

Stadspas

Voor gebruik zijn er een aantal spelregels die door de stadspas zijn opgelegd:

  • U krijgt met de Stadspas één lidmaatschap per persoon korting op één jaarabonnement op een club of vereniging;

  • Het is niet mogelijk op meerdere lidmaatschappen tegelijk korting te ontvangen. Houd hier rekening mee als u lid wilt worden van een vereniging met gebruik van de Stadspas;

  • N.B. dit geldt per persoon. Binnen één huishouden heeft iedereen met een Stadspas recht op één lidmaatschap;

  • U kunt naast dit lidmaatschap wel gebruik maken van acties op het gebied van sport en cultuur;

  • Uw Nieuwegein Stadspas vergoed alleen uw contributie, alle bij komende kosten dient u zelf te betalen (Bondskosten, wedstrijdlicentie, wedstrijddeelname, inschrijfgeld).

 

Adres:

Atletiekvereniging ATVERNI

Sportpark Galecop 6

3438 HX Nieuwegein

030-6081218

http://www.atverni.nl

secretariaat@atverni.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen