Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Tafeltennislessen

Tafeltennisvereniging TTVN

Iedereen wil fit worden en blijven. Tafeltennis is een sport die alle aspecten in zich heeft om dit doel te bereiken: Snelheid, tactiek, fysiek, mentale weerbaarheid, teamgevoel, individuele prestaties. Alles zit erin en het mooie is dat dit allemaal op alle niveaus en leeftijden kan worden uitgeoefend.

TTVN is een tafeltennisvereniging in Nieuwegein. Onze vereniging bestaat uit een flinke groep enthousiastelingen die wekelijks trainen, wedstrijden spelen of gewoon een balletje komen slaan. Alles is mogelijk. We hebben de mogelijkheid om recreatief te spelen, in een groep te trainen of wedstrijden te spelen.

Voor de jeugd hebben we diverse trainingsgroepen over verschillende dagen. Elke speler kan hierdoor op zijn of haar eigen niveau trainen. Bij TTVN kan zowel de beginnende als de gevorderde tafeltennisser op meerdere avonden van de week een balletje slaan. Daarnaast beschikken we over een prachtige kantine waar je na het spelen even uitpuffen en bijkletsen.

Adres:

Tafeltennisvereniging TTVN

Aardbeigaarde 2

3436 GB Nieuwegein

030-6885372

http://www.ttvn.nl

info@ttvn.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen