Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Korting op Kamp Scouting Jan van Hoof

Op kamp met scouting Jan van Hoof

Scouting Nieuwegein is lid van Scouting Nederland en daarmee onderdeel van de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van het land.

Scouting staat voor uitdaging! Scouting zorgt voor leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren. De activiteiten zijn er op gericht dat - naarmate de kinderen ouder worden- de begeleiding afneemt en de zelfstandigheid toeneemt. Binnen Scouting Nieuwegein is er een breed aanbod van de verschillende scoutinggroepen:

De Jan van Hoof groep heeft zijn plek op Fort Jutphaas en is een 'landscouting', je kunt al naar de Jan van Hoof groep vanaf 5 jaar!

De Livingstonegroep is te vinden op Fort Vreeswijk en is een 'landscouting', alle leeftijden vanaf 6 jaar zijn vertegenwoordigd in de verschillende speltakken.

De Prins Bernhard Groep is de 'watertak' van Scouting Nieuwegein, in de winter te vinden op Fort Vreeswijk, in het zomerseizoen zijn de opkomsten (behalve de jongste groep) op het wachtschip de 'Nieuwe Zorg'in Tull en t'Waal. Je kunt lid worden vanaf 7 jaar.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken! Meer informatie vind je op: www.janvanhoof.com , www.scoutingvreeswijk.nl,www.prinsberhardgroep.nl , of neem contact op met: Marije van Oosten tel. 030-6880248.

Adres:

Scouting Jan van Hoof Nieuwegein-Noord

Fort Jutphaas 7

3439 LX Nieuwegein

030-6039595

http://www.janvanhoof.com

penningmeester@janvanhoof.com

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen