Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Gratis of met korting voetballen bij VSV Vreeswijk

VSV Vreeswijk

Voetballen bij de pupillen of junioren van VSV!

VSV Vreeswijk is onlosmakelijk verbonden aan de Nieuwegeinse samenleving en staat hier anno 2016 midden in.

Hoewel de historie een sterke band legt met het oude dorp (en huidige wijk) Vreeswijk, vervult de vereniging een sterk maatschappelijke functie voor bijna 700 volwassenen (man en vrouw) en jeugdigen (jongens en meisjes) uit Nieuwegein en omgeving. Vreeswijkers kunnen zowel op het veld als in de zaal spelen voor recreatieve doeleinden en in competitieverband.

Voetbal ontspant, verbroedert en leert samenwerken, relativeren en accepteren.
VSV Vreeswijk is een smeltkroes van verschillende bevolkingslagen en culturen uit de Nieuwegeinse samenleving. De vereniging is er voor jong en oud en stoelt op peilers als respect, plezier, samenhang en trots. Binnen de vereniging staat de ontwikkeling van talent en balvaardigheden voorop. Er is bovendien plaats voor de ontwikkeling van sociale aspecten en het organisatorisch vermogen van leden en vrijwilligers.

Met elkaar maken wij ons sterk om deze uitgangspunten en (maatschappelijke) waarden van de vereniging dagelijks te (blijven) verwezenlijken. Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren. Groot of klein, jouw steun en/of rol helpt ons onze idealen te verwezenlijken. Meld je aan, want alleen met elkaar maken we VSV Vreeswijk voor elkaar mogelijk.

Adres:

Vreeswijkse sportvereniging VREESWIJK

Helmkruid 3

3434 CT Nieuwegein

030 6062411

http://www.vsvvreeswijk.nl

info@vsvvreeswijk.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen