Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Met korting zwemmen

Zwemmen bij Samen Verder

De NSSV is al ruim 30 jaar actief om mensen met een verstandelijke beperking, zowel jong als oud, te begeleiden bij het zwemmen. Onder professionele begeleiding en een helpende hand van onze trouwe vrijwilligers zwemmen onze volwassen deelnemers in zwembad Merwestein op dinsdagavond van 18:15 tot 19:00. De avond begint met een aantal oefeningen op muziek in het water, daarna zwemmen we een aantal baantjes en we eindigen met een kwartiertje ontspanning.

Een zwemdiploma of certificaten halen? Ook dat kan bij de NSSV. Op zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 geeft één van onze gediplomeerde vrijwilligers met assistentie van vrijwilligers en van ouders of begeleiders van onze jonge deelnemers in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar, zwemles.

Meer weten? Kijk op onze website: www.nssv-nieuwegein.nl. Wil je meedoen? Meld je dan nu snel aan als deelnemer! Vrijwilligers zijn ook altijd welkom!

Met de Nieuwegein Stadspas zwem je een heel seizoen bij ons voor slechts € 25! Kom dus nu zwemmen. Tot snel bij de NSSV!

Adres:

Nieuwegeinse Sportvereniging Samen Verder

Schildpadweide 10

3437 VB Nieuwegein

030-6034175

http://www.nssv-nieuwegein.nl

secretariaatnssv@gmail.com

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen