Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Gratis Korfballen voor de Jeugd

Koveni

Korfbalvereniging Koveni is een gezellige en betrokken sportvereniging in Nieuwegein.

Sporten bij Koveni kan al vanaf 3 jaar: bij de Kangoeroeklup op zaterdag leren de allerkleinsten de basis van het korfbalspel met de focus op een leuke manier in beweging zijn met leeftijdsgenootjes. Naast de kangoeroes, pupillen, aspiranten, junioren, senioren en midweekteams, heeft Koveni ook een recreantenteam: een mengelmoes van jong, oud, ervaren en onervaren. Tot slot de actieve 55+ club, die sport- en spelactiviteiten voor senioren organiseert.

Natuurlijk is Koveni meer dan alleen de (korfbal)sport. Daarom organiseert Koveni o.a. Kangoeroedagen, kampweekenden, themafeesten, filmavonden en toernooien. Het eigen sportveld aan Park Oudegein is voor Koveni een perfecte uitvalsbasis voor het organiseren van deze gezellige activiteiten. Ook jij bent van harte welkom!

Neem gerust een kijkje of kom gratis meetrainen bij Koveni. Bij interesse in meetrainen ontvangen we graag een mailtje met je naam en leeftijd op info@koveni.nl. Meer informatie is te vinden op www.koveni.nl

Adres:

Korfbalvereniging Koveni

Helmkruid 7

3434 CT Nieuwegein

030-6048100

http://www.koveni.nl

ledenadministratie@koveni.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen