Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Gratis lidmaatschap gymnastiek

GV Moveo

GV MOVEO is een gymnastiekvereniging met ongeveer 500 leden en een groot aantal vrijwilligers. Turnen bij GV MOVEO kan op alle niveaus en er is les voor alle leeftijdsgroepen: het Nijntje beweegdiploma voor peuters, peuter- en kleutergym, recreatieles voor meisjes en jongens vanaf 5/6 jaar tot en met gymles voor dames tot in de zeventig, spaceturnen en volleybal. Er is ook de mogelijkheid om in de selectie te turnen (divisie 1 t/m 6). GV MOVEO heeft goed opgeleide train(st)ers en assistenten.

Naast de turnlessen organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor de leden zoals het sinterklaasfeest voor de kleinsten, het MOVEO-kamp voor de leeftijd van 8 - 14 jaar en één keer per jaar de onderlinge wedstrijden. Er wordt les gegeven op verschillende dagen in zeven verschillende gymzalen, dus goed bereikbaar voor iedereen.

Adres:

Gymnastiekvereniging MOVEO

06-50557762

http://www.gv-moveo.nl

secretaris@gv-moveo.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Een betere speler worden


Wordt nog beter in wat je nu al kan op voetbalgebied

Meer

Galecop Zomer abonnement


Gratis 6 verschillende sporten uitproberen!

Meer

Bij Carenetics wordt gekeken naar het geheel!


Carenetics Sport, Massage en Coaching

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen