Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Bij Carenetics wordt gekeken naar het geheel!

Carenetics Sport, Massage en Coaching

Wie wil er nou niet lekker bewegen en goed in zijn vel zitten?  

Houding & beweegadvies, 1 op 1 training, buiten trainen, ontspanningsoefeningen in combinatie met coaching en massage. Klachten en inactiviteit ontstaan vaak niet door alleen vastzittende spieren en verkeerde houding, vaak is het de bagage die we mee dragen, stress en het maar doorgaan, we moeten zoveel, daardoor gaan we steeds minder bewegen, of juist overbelasten terwijl sporten en bewegen zo belangrijk is!

Sporten en bewegen is goed voor de gezondheid. het bevordert de lenigheid, spierkracht en conditie van lichaam en geest. Soms moet op diverse vlakken gekeken worden om inzicht te krijgen en een begin te maken met op een juiste manier te bewegen en te ontspannen, zodat er een betere balans ontstaat en jij fitter en beter in je lijf gaat zitten.

Carenetics heeft ruim 25 jaar ervaring met sportlessen als bodyshape, body & mind, pilates, yoga, steps, small group binnen en buiten trainingen.

Massage en coaching mogelijk (o.a. bij psychosomatische klachten, chronische pijn, burn-out en stressklachten) Meer weten? Neem een kijkje op https://www.carenetics.nl of bel naar 06-12130115 (Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt)

Adres:

Carenetics Sport, Massage en Coaching

Moeflonweide 11

3437EE Nieuwegein

06-12130115

http://www.carenetics.nl

info@carenetics.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Een betere speler worden


Wordt nog beter in wat je nu al kan op voetbalgebied

Meer

Galecop Zomer abonnement


Gratis 6 verschillende sporten uitproberen!

Meer

Met korting sporten bij Gold's Gym


Health Club Gold's Gym Nieuwegein

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen