Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

MBvO gym 1x per week

Bewegen met plezier

We moeten langer zelfstandig blijven wonen en daarom zijn de lessen MbvO*-gym een zeer goede investering in uw zelf. Het bevorderd op een ontspannen manier uw zelfredzaamheid, door onder andere balans, lenigheid, kracht, oriëntatie en spierversterkende oefeningen te doen. Er wordt deels gewerkt op muziek, met en zonder materialen. De lessen zijn voor een ieder te volgen en je werkt naar je eigen kunnen, tenslotte hebben we allemaal onze eigen beperkingen.

Er wordt lesgegeven op woensdagochtend in buurtplein-zuid (Ratelaar37) van 10.30-11.15 uur en van 11.30-12.15 uur, door een gediplomeerd en ervaren lesgeefster. Na de les is er gelegenheid om een kopje thee/koffie te drinken.

U kunt 2 lessen gratis en vrijblijvend meedoen om zo te ervaren wat de lessen inhouden. Ik nodig u van harte uit om over de lage drempel te stappen.

 *MBvO = Meer Bewegen voor Ouderen

Adres:

Bewegen met plezier

Ratelaar 37

3434 EW Nieuwegein

06 52220391

hannystam@gmail.com

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

1x per week sporten (jaarlidmaatschap)


GoFysio

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen