Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Kickboksen voor jeugd en volwassenen

Jodarogym

Kickboksen is een sport waar veel in zit. Het is goed voor de conditie, de lenigheid, het reactievermogen, doorzettingsvermogen, het zelfvertrouwen en nog veel meer. Er is geen andere sport waarbij je je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen. Tijdens de trainingen worden nagenoeg alle spiergroepen getraind.

Bij Jodaro Gym geven we ook kickboks trainingen aan kinderen vanaf 6 jaar tot en met 15 jaar. Op een speelse en verantwoorde manier komen kinderen in contact met de vechtsport. Discipline en sociaal omgaan met anderen zijn erg belangrijk tijdens de jeugdlessen kickboksen voor kinderen. Ook normen en waarden en respect voor elkaar vormen een onderdeel tijdens de jeugdlessen.

Sporten is gezond en leuk. Het is goed voor het uithoudingsvermogen, de coördinatie, flexibiliteit, discipline en het zelfvertrouwen. Kickboksen is dus een leuke manier van fysieke inspanning en concentratie waarbij de kinderen op een veilige manier de stoot- en traptechnieken van het kickboksen leren.

Adres:

Jodaro Gym

Merweplein 1

3432 GN Nieuwegein

0641912449

http://www.jodarogym.nl

info@jodarogym.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

1x per week sporten (jaarlidmaatschap)


GoFysio

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen